Caro & friends

Caro & friends

Organiseer jij samen met mij een avontuur?

Zou je het leuk vinden om te onderzoeken of wij gezamenlijk een mooie trip kunnen organiseren voor de mensen om ons heen? (denk aan vrienden, familie, leerlingen).

Wat je doet vanuit liefde geeft een goed gevoel. Voor jezelf en voor anderen. En wat is nou belangrijker dan een goed gevoel?

Door veel bijzondere projecten gedaan te hebben heb ik mooie lessen mogen leren die ik nu goed kan gebruiken. Ik hou van verbinden, dat is waar het hier over gaat.

Deze bijzondere trips zou ik nooit kunnen organiseren zonder de hulp van de bijzondere gids: Jalil, waarmee ik samenwerk.

Hij is geboren in dit prachtige land en heeft gestudeerd om mensen zoals jij en ik een onvergetelijke ervaring voor het leven te geven. Je stapt een compleet andere wereld in en juist dat gaat je zo verrassen en verrijken.

Door samen te werken met de bewoners van Marokko werk ik aan een duurzame verbinding die voor iedereen goed is. Een vast percentage van de reizen die ik organiseer zal gebruikt worden voor verschillende goede doelen die daar zeker nog te vervullen zijn!

Er zijn verschillende elementen die kunnen leiden tot een trip, denk hierbij aan:  yoga retreat, koken, art, fotografie, interieur, sport of hiken.

Hoe gaat het concreet in zijn werk..

Hopelijk heeft mijn verhaal je aangesproken?! Ik zou het heel leuk vinden als ik je enthousiast heb kunnen maken. Al je vragen beantwoord ik graag! Ik ben gek op persoonlijk contact en ben altijd benieuwd naar wat jouw drive en passie is! Van mooie connecties word ik heel gelukkig!

We kunnen afspreken, dan hoor ik graag wat je wensen zijn en dan leg ik je uit wat mogelijk is. We onderzoeken of we een leuk plan kunnen maken. Het financiele deel bespreken we samen, ik geef je inzicht in hoe we rekenen. Jij en ik gaan op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te gaan op avontuur.