De reisleiders:
Caroline & Jalil

- echt en puur marokko -

ik ben Caroline Cornelisse

Al ruim drie jaar lang neem ik mensen mee op reis naar Marokko. Ik heb heel veel liefde voor dit land en de bevolking. Ondertussen al veel meegemaakt en ondernomen. Telkens blijft de schoonheid van het land en de bevolking mij verrassen. En dit is precies wat ik wil delen en overbrengen. Mijn gave is om mensen mee te nemen op dit avontuur en volledig te ontzorgen. Op deze manier maak je op een ontspannen & ook avontuurlijke manier kennis met al het mooie in dit ongeplaveide land. Alles wat mij drijft als mens komt hier samen!

Shoppen in Marrakech voor kerst met Caro

Marokko is een droom

Mijn verhaal is spontaan ontstaan…..
Alles wat mij drijft als mens komt hier samen!

Hier nog meer uitleg van je beweegredenen voor deze avontuur:

– Land van mogelijkheden
– Niet alles bedacht, er is nog zoveel ruimte
– Denken in mogelijkheden
– Verbinden en open mind

Je reisleider in marokko

Hallo, mijn naam is Jalil en ik stel mij graag aan jullie voor; ik ben een onafhankelijke officiële reisgids die zich richt op de stad Marrakech en de omliggende regio. Ik ben 33 jaar geleden geboren in Marrakech. Maar mijn hart gaat nog steeds harder kloppen van mijn Berberdorp in het Anti – Atlasgebergte waar mijn roots liggen. Nog voordat ik mijn officiële gids licentie (in Rabat) heb gehaald werkte ik na mijn studie al 6 jaar als assistent gids.

Ik zal jullie verrassen éN verrijken

Vanaf dat aller eerste begin heeft het mij gefascineerd mensen te ontmoeten uit het buitenland.
Het geeft mij de kans om hun erfgoed en cultuur te leren kennen. En omgekeerd kan ik tijdens de reis die we met elkaar maken jullie kennis laten maken met mijn cultuur, de bewoners van mijn geboorteland.

Marokko en de mooiste plekken. Onderweg ben ik er om alle vragen te beantwoorden! Het is voor mij iedere keer weer een mooie nieuwe uitdaging om na het aangaan van een gesprek een bijzondere op maat gemaakte reis te creëren. Hierdoor is mijn werk geen dag het zelfde en verveelt het mij nooit! Als mens kan ik mij verplaatsen in de behoefte van de ander en geniet ik ervan als ik het mensen naar hun zin mag maken. Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om vol trots mijn roots en Berberse afkomst te tonen. Ik vertel graag tijdens onze reis over mijn cultuur en de verschillende kleding stylen.

Mijn aller belangrijkste doel is om jou een onvergetelijke ervaring en verrijking voor het leven te geven! Ik ben heel flexibel en stel de wensen en behoefte van de mensen waarmee ik reis altijd voorop zodat het een mooie interessante reis gaat worden. Marrakech is mijn favoriete stad. Ik bezoek niet alleen de belangrijkste monumenten en bezienswaardigheden met hun bijzondere geschiedenis maar ik neem mensen ook juist graag mee naar verborgen plekken buiten de stad om zo een goed idee te krijgen van de bevolking die daar hun dagelijkse activiteiten uitvoeren. 

Ik doe mijn werk iedere dag met heel erg veel toewijding. Maar als ik vrij ben ontdek ik de wereld graag zelf verder verdiep ik mij graag in kunst en fitness en Yoga houden mij fysiek en mentaal gezond!

Hopelijk heb ik zo een compleet image gegeven wie ik ben en hoe ik werk. Ik kijk erg uit naar de reizen die wij met elkaar gaan beleven. Ik zal jullie verassen met als doel jullie te verrijken! We gaan een mooie Journey maken! En maximaal genieten! 

Tot snel! Liefs Jalil.