Styling - en fotografiereis
naar Marrakech met Lucie

20-26 mei 2023 - 9 personen

Fotograferen op de meest bijzondere plekken!

Laat je inspireren door het betoverende Marokko! Dompel jezelf onder in alle pracht kleuren en belevenissen. Jouw camera neem je natuurlijk mee. Stylist & fotograaf Lucie neemt je mee in alle tips & tricks voor fotografie. 
Tijdens de uitstapjes leert Lucie je alles over:
• kleurgebruik
• compositie
• invalshoek
• instellingen van je camera
• storytellling

Met deze avontuurlijke fotografie reis gaan we hele verschillende plekken ontdekken en vastleggen op je telefoon of camera. We nemen extra de tijd om mooie momenten vast te leggen. Misschien vind je het gewoon mooi voor jezelf…. of misschien heb je zakelijk iets aan mooie bijzondere fotos? Lucie reist met ons mee. Zij neemt ons mee in haar wereld van fotografie. Zij geeft cursussen en heeft een prachtig boek geschreven over styling en fotografie. Precies hiermee gaan we aan de slag!

We gaan reizen naar de bergen…. En mogen letterlijk bij de mensen daar in de keuken kijken. Het is een plek waar geen toeristen komen hierdoor is er voor ons alle ruimte om al het simpele maar prachtige leven van deze mensen en hun bezigheden vast te leggen. Na 2 nachten in dit bijzondere dorp doorgebracht te hebben zullen we de andere dagen gaan genieten van het fotogenieke Marrakech. We bezoeken musea, inspirerende restaurants en we verkennen de souks met elkaar. De hamam mag niet ontbreken net als zelf boodschappen doen in de souk en met elkaar koken.

Een creatieve reis waarin we met elkaar genieten van een bijzonder avontuur.

Neem je slaapzak mee voor in de bergen…. Als je kunt kamperen kun je dit ook! We hebben geen bedden maar dikke schapenwollen wollen kleden. Een gewone badkamer. Een grote keuken met privé kok die alles vers voor ons zal bereiden deze dagen. Zo ervaren we luxe op deze bijzondere plek.

7 dagen niet willen stoppen met fotograferen.....Een bijzonder avontuur! Een reis die je nooit zelf zal gaan ondernemen.....Dat maakt het zo bijzonder!

Dag 1: Late aankomst op de luchthaven van Marrakech. Diner in de riad
Dag 2: Op pad met onze prive jeeps, naar het Atlasgebergte: het authentieke Marokko
Dag 3: Met elkaar verkennen we het dorp, kijken in de keuken van de bewoners, drinken thee en verwonderen ons.
Dag 4: We vertrekken na het ontbijt weer richting Marrakech. De reis is al een beleving. Een fijne picknick onderweg….
Dag 5: We bezoeken musea in de medina en genieten van de medina.
Dag 6: We gaan deze dag op pad met de fiets. Bezoeken de medina, YSL tuin en de nieuwe stad.
Dag 7:
De dag dat we in de avond vertrekken mag je zelf invullen. Wij zijn er om je te helpen!

 

Perfectie

Geluk is niet te vinden in perfectie….. Maar Lucie en Caroline worden beide heel gelukkig van het perfecte plaatje…. Denk hierbij aan een stukje styling en op de juiste manier een foto maken. Wij delen deze passie…. Lucie deelt dit al zo lang met mensen. We mogen van haar leren. Zij gaat met ons delen hoe je tot dit perfecte plaatje komt…..

Onze reis in het Atlasgebergte laat ons juist zien dat er ook zoveel schoonheid zit in imperfectie….. We mogen dit voelen, zien en beleven. Deze reis gaat je anders leren kijken, je inspireren en je even compleet los laten komen van de wereld thuis. Het gaat voelen of je 2 weken bent weg geweest. Nog heel lang nagenieten van alles wat we mochten beleven met elkaar. Er ontstaan altijd mooie verbindingen op zo’n reis als dit. Kom dus ook gerust alleen. Het zal een hele mooie ervaring voor je zijn!

OVER DE REISLEIDERS: ECHT EN PUUR MAROKKO

Naast Lucie die met ons haar fotografie kennis deelt, staan Caroline en Jalil om je de verwonderingen van Marokko te laten zien. Caroline heeft Liefde voor Marokko gestart om de schoonheid en liefde van het land over te dragen. Haar enthousiasme over dit bijzondere land is zo inspirerend!

Jalil woont en leeft in Marokko en is professionele reisleider. Hij komt zelf uit het Atlas gebergte en woont nu in Marrakech. 

Ga je mee?

Dit wordt een inspirerende beleving waaraan je nog heel lang terug gaat denken! Je prachtige foto’s helpen je herinneren hoe mooi het was!
Er is ruimte voor 9 personen.

€ 1.695,- pp 

Inbegrepen:

 • Alle overnachtingen (gedeelde kamers)
 • Alle maaltijden (behalve de dag van vertrek geen lunch. Het diner zal op de luchthaven zijn)
 • Alle vervoer (van en naar de luchthaven en jeeps met privé chauffeur tijdens de reis in het Atlas gebergte)
 • Engels sprekende gids en tourmanager
 • Thee en water
 • Fooien
 • Entree bezienswaardigheden
 • Garantiefonds

Niet inbegrepen:

 • De vlucht
 • Frisdrank en alcoholische dranken
 • Invulling van de vrije dag
 • Reis- en annuleringsverzekering (verplicht)

ONZE RETREATS EN CORONA: VEILIG REIZEN

Sluit zelf een reis en annuleringsverzekering af. Want los van Corona zijn er soms dingen die je niet had voorzien…. Informeer zelf bij je annulerings- en reisverzekering naar de regels omtrent annuleren van je reis.

We zijn aangesloten bij een garantiefonds, zodat reizigers beschermd zijn voor faillissement.  

testimonials

over Lucie

Lucie Beck staat bekend om haar foodfotografie en styling. Inmiddels heeft zij een flink aantal binnenkijkers (interieur producties) op haar naam staan en wordt haar werk gepubliceerd in tijdschriften in Nederland maar ook in het buitenland. Zij werkte mee aan kookboeken, fotografeerde voor bekende tv koks en onlangs gaf zij zelf een boek uit over Foodfotografie.
Lucie geeft les in haar offline cursussen en coaching. 
Tijdens deze reis kun je alles vragen aan Lucie. Niet alleen over styling & fotografie maar ook over het ondernemen.
Ondernemen zit Lucie in het bloed. Zo opende zij nog onlangs De Oude Kas, een grote industriële shootlocatie in Breukelen.
Zij heeft een achtergrond in SEO en marketing en heeft 2 bedrijven succesvol verkocht.

Het reisschema: verwonder en geniet

Styling & Fotografie reis met Lucie | Zaterdag 20 mei – vrijdag 26 mei 2023 | maximaal 9 personen

Dag 1

Late aankomst op de luchthaven van Marrakech waar de bus op ons wacht om ons naar de medina (oude binnenstad) te brengen waar we slapen in de riad. We delen de kamers in en eten lekker thuis met elkaar.

Dag 2

Na het ontbijtbuffet pakken we onze tassen en verruilen we de stad voor het authentieke Marokko. We reizen met heerlijke comfortabele jeeps met privéchauffeur, onze prive koks en engels sprekende gids en tourmanager Jalil (die de hele reis bij ons is) een prachtige route waar we regelmatig zullen stoppen voor mooie fotos! We arriveren uiteindelijk in het niet toeristische bergdorp in het Atlasgebergte op 2000 meter hoogte. Het lijkt of de tijd er heeft stil gestaan (en eigenlijk hebben zij iets waar hier weer steeds vaker naar gestreefd wordt…..zelfvoorzienend…..) Het is er prachtig mooi en puur. De mensen zijn er zo liefdevol. En ook al is het een tikkeltje primitief voor onze westerse begrippen, je ervaart hier een ander soort rijkdom. We arriveren hier aan het einde van de dag, na een mooie avontuurlijke rit met onze jeeps. We nemen de tijd voor de reis om lekker te lunchen en de omgeving vast te leggen.
Er gaat heerlijk voor ons gekookt worden…..
In de avond rollen we onze slaapzakken uit, het is knus en fijn! Maar niet voordat we die waanzinnige sterrenhemel hebben bewonderd.

Dag 3

Na een heerlijk vers gemaakt puur en goed ontbijt met warm brood uit de oven van onze buurvrouw gaan we het dorp te voet met elkaar verkennen met onze gids. We mogen van alles en iedereen fotos maken. Het is zijn familie die hier wonen en hierdoor hebben wij deze bijzondere mogelijkheid. We gaan op bezoek bij deze families om te zien wat er achter de mooie gekleurde deuren afspeelt. We bezoeken de bijzondere plekken in dit dorp…. denk ook aan de tapijten die er gemaakt worden van a-z. Een prachtig proces wat gedaan wordt door de creatieve vrouwen in dit dorp. Het is iets heel bijzonders.

Onderweg gaat Lucy ons uitleg geven over fotografie.

We maken een dagexcursie naar het hoger gelegen primitieve dorp. Waar we een mooie wandeling maken, het is er zo bizarre mooi! Aan het einde van de middag keren we weer naar ons Berber huis waar er een heerlijk diner met kaarsjes op ons wacht.

Dag 4

Na het ontbijt maken we ons klaar om weer te beginnen aan onze bijzondere reis met de comfortabele auto’s naar Marrakech. Onderweg stoppen we voor een vers bereide Picknick. Aangekomen in de riad hebben we lekker even tijd voor onszelf tot aan het diner.

Dag 5

Na ons ontbijtbuffet in de riad hebben we nu alle tijd om Marrakech te gaan ontdekken. Deze stad is zo ontzettend fotogeniek!
We lopen met elkaar naar het mooie Paleis El Badi. Op onze weg terug bezoeken we een traditionele souk op het gebied van eten en specerijen. De plek waar de bevolking zijn boodschappen doet.

We lunchen op een fijne plek in de stad op een dakterras.
De hele middag verblijven we in de souk. Caroline is er om je te helpen die mooie schat voor thuis te vinden. Alles lijkt gelijk aan elkaar maar na een tijdje ga je de nuances zien.
Rond 5 uur zijn we weer thuis in de riad.
We hebben even de tijd om daarna naar een traditionele plek te gaan voor het diner. Een beleving.

Dag 6

Na het ontbijt maken we ons klaar om te gaan fietsen die worden gebracht naar de riad. De stad is zo anders op de fiets! Jalil is onze gids! We rijden door authentieke buurten in de medina en zien zo het dagelijkse leven aan ons voorbij gaan. Het mooie aan de medina is dat de bevolking er zelf nog echt woont. We rijden door naar de mooie tuin van YSL waar we de fietsen parkeren om de tuin te gaan zien. Nog even de tijd om de leuke winkeltjes te bekijken die buiten de tuin liggen.

Daarna op weg naar onze lunchplek in de nieuwe stad.
We rijden door de nieuwe stad weer langzaam terug naar de riad. Overal hebben we de tijd om mooie foto’s te maken. Lucie is er ook onderweg voor uitleg en inspiratie. Je manier van kijken zal veranderen deze dagen.
Tot aan het diner kun je zelf even doen wat je fijn vindt. Onze kok maakt een heerlijk diner in de riad.

Dag 7

We zorgen dat onze koffers klaar staan na het ontbijt.
De hele dag mag je zelf invullen tot we vertrekken naar de airport. Misschien wil je nog lekker shoppen in de souk. Of nog een museum bezoeken. Jalil en Caroline zijn er om te helpen met je wensen.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Vluchtgegevens

Heen: Zaterdag 20 mei 2023
13:35 uur vertrek Amsterdam – 16:25 aankomst Marrakech

Terug:  Vrijdag 26 mei 2023
19:10 uur vertrek Marrakech – 23:55 uur aankomst Amsterdam

Wat heb je nodig voor deze reis:
Een fotocamera of je telefoon om foto’s te maken
 Slaapzak en/of slaapmatje
 Reis- en annuleringsverzekering

Let op:
Om naar Marokko te reizen heb je een paspoort nodig! Je Paspoort moet nog een half jaar geldig zijn bij vertrek! Boek zelf je vlucht bij Transavia (na groen licht van Caroline)
Boek zelf je vlucht bij TransaviaHoe eerder je boekt, hoe goedkoper het ticket.
Boek je vlucht vanuit Amsterdam. Zo hebben we allemaal dezelfde vlucht en tijden, wat heel handig is voor ons mooie programma.
Kruis aan dat je je ticket wilt kunnen verzetten! Dit kost €18,00 extra maar dan kan de reis nog verzet worden mocht dit nodig zijn.
• We delen de kamers
Liefde voor Marokko is een officiële reisorganisatie die is aangesloten bij een garantiefonds.

We maken ruim voor vertrek een groepsapp aan zodat alle belangrijke informatie gedeeld kan worden en we zo met de deelnemers in contact staan.

Heb je eerder al vragen bel, app of mail dan gerust info@liefdevoormarokko.nl | 06-39593119