Onze experts
& gastreisleiders

Caroline en Jalil kennen de mooiste en bijzonderste plekjes, zij kennen de mensen en nemen je mee naar het echte Marokko. Hierdoor duik je echt het wereldje in. De gastreisleiders nemen hun expertise mee op hun thema. Waardoor elke reis nog meer verdieping krijgt. Zo ontstaat er nog meer verdieping in het retreat. Voor welke reis kies jij?

WIJN EN SPIJS REis met Michelle

Met haar bedrijf Nostra Casa del Buongusto organiseert en presenteert Michelle gezellige én leerzame wijnproeverijen, ze geeft cursussen op maat, is inzetbaar als sommelier, geeft workshops wijn & spijs, organiseert gewoon lekker gezellige avondjes én ze stelt wijnreizen samen, waarbij ze desgewenst mee gaat als gids. Samen op reis door de wondere wereld van de wijn. Zoals als nu, naar Marokko.

Michelle Baldwin heeft een grote passie voor wijn en weet alles van wijn. Ook Marokkaanse wijn. Daarom gaat zij mee op reis naar Marokko en organiseert met liefde een Marokkaanse wijn en spijs.

Wil je meer weten over Michelle en haar bedrijf?
 

Agenda Michelle in Marokko

9-14 OKTOBER 2022

VOYAGE DU VIN MET MICHELLE

Interieur & inpsiratie reizen met Suzanna

Suzanne Büller – de Jong en ik woon samen met mijn man en 2 kindjes (Evie en Bram). Naast mijn gezin geniet ik van het strand, ons huisje op wielen in Bakkum, lekker eten en nieuwe dingen ontdekken. Ik vind het bijzonder dat ik mensen kan helpen met iets wat ik het allerleukste vind om te doen, het geven van interieuradvies. SUUS Interieuradvies, boetiek en school is ontstaan vanuit een passie voor wonen en het willen helpen van mensen bij het vinden van de juiste sfeer in huis of bedrijf.

Haar persoonlijke stijl kenmerkt zich in een lichte en neutrale basis, aangevuld met verschillende wisselende kleuren en natuurlijke materialen. Contrast in stijl en materiaal gebruik is kenmerkend voor de interieurprojecten voor &SUUS. Met inmiddels een team van interieurontwerpers ontwerpt zij nieuwe zakelijke en particuliere interieurs. Persoonlijkheid en eigenheid is hierin het belangrijkste uitgangspunt: Een sfeer creëren die bij je past, waar je je happy voelt!

Naast interieuradvies, heeft Suzanne een interieurboetiek waar ze handgemaakte lampen en kleden vanuit Marokko verkoopt, geeft ze les aan beginnende interieurondernemers en organieerde ze eerder inspiratiereizen naar Puglia.

Agenda enSuus in Marokko

9-13 NOVEMBER 2022

Interieur inspiratie reis met enSuus

Schilderreizen met Tiny stories

Na mijn eindexamen aan de kunstacademie in Utrecht heb ik in Indonesië, Bandung gewerkt en gestudeerd aan de kunstacademie.

Ik reis heel erg graag, in mijn stad en ver weg… andere culturen leren kennen, ontdekken, mensen ontmoeten, en ik houd van lekker eten. Ook verzamel ik ideen en materialen op mijn reizen, mooi papier, gedroogde bladeren en bloemen en ik hou erg van fotograferen. Ik verwerk de gevonden materialen in mijn tekeningen, collages en schilderijen. Elk werk vertelt zo een klein verhaal doormiddel van de materialen en de afbeelding.

Ik schilder heel graag portretten, vrouwfiguren, bloemen en landschappen. Ik werk vrij, zonder een plan… ideeen stromen terwijl ik aan het schilderen ben.
Ik werk onder meer met inkt, acryl, en gouache, ik mix alles. Soms gaat het helemaal niet samen en dat levert mooie effecten op. Ik schilder graag met japanse penselen, en gebruik ook graag takken als kwast.

https://www.tinystories.nl/nl

Agenda Tiny in Marokko

2-8 oktober 2022

Voyage artistique avec Tiny Stories

YOGARETREATS MET GITTY DE GIER

Ik ken een grote liefde voor rust, stilte en schoonheid. Leef in verwondering en dank- baarheid en vertrouw op het leven zelf.
Yoga & Ayurveda zijn voor mij de weg naar diepe innerlijke vrede. Verstilling gevangen in beeld; dat is wat ik uitdruk in mijn werk als modefotograa

Ik ken vele jaren van beoefening. Het zit inmiddels in elke gedachte, elke handeling, mijn dagelijkse routines, maar vooral in de verbinding met mijn hart. Ik ben gediplo- meerd Yoga Teacher en Ayurvedisch/ holistisch gezondheid- en lifestyle coach. Ik heb vele uren aan teachertrainingen op mijn naam, waaronder de 500 uren Sva-Dharma met Katiza Satya en Sahaj. Ik ben daarnaast gespecialiseerd in Vedisch counseling, heb een passie voor de klassieke werken en heb van daaruit een grote liefde voor de ‘psy- chologie’ van Ayurveda.

Het heeft mijn passie de prachtige, oude wijsheid van yoga & Ayurveda op een moder- ne, toegankelijke manier te brengen tijdens de reizen naar Marokko samen met Caroli- ne. Met yoga en Ayurveda leren we onszelf ten diepste kennen. Een spannend en mooi avontuur. Daarbij, nergens kan je je zo verwonderen als in Marokko en dat raakt iets in ons ‘zijn’. Je komt echt als een ander mens terug, dat weten we inmiddels uit ervaring. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Agenda Gitty in Marokko

13-19 SEPTEMBER 2022 VOL

INTO THE WILD MET GITTY

YOGARETREATS MET myrna

Myrna van Kemenade is sinds 2007 eigenaresse van haar eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams. “Yogadreams bestond toen uit 1 zaal en een lounge en groeide met de jaren in kleine stapjes en ik groeide mee, van yogajuf tot ondernemer.
Tegenwoordig is Yogadreams gevestigd in een monumentaal pand – een voormalig weeshuis – met vier fantastische ruime zalen en twee knusse loungeruimtes in het hartje van Zaandam. Je kunt voor diverse vormen van yoga terecht, 7 dagen per week en hebt de keuze uit 50 lessen. Ik heb een heel team docenten met hun eigen specialisaties om mij heen en kan rekenen op een groep mensen die mij in de alledaagse gang van zaken ondersteunen.

In 2018 is Yogadreams gestart met het geven van gecertificeerde 200 uurs yoga docentenopleidingen, want de droom om mijn yoga ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen, die staat nog steeds aan de basis van alles wat ik onderneem!”

Myrna is gespecialiseerd in Prana Flow (Shiva Rea ) sequencing, mindful yoga & meditatie, authentiek lesgeven, is BMR therapeut en biedt persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Daarnaast begeleidt ze yogadocenten bij het runnen van een yoga business!

Agenda Myrna in Marokko

16-21 nvember 2022

Yoga & cultuurreis

Mindset ondernemen met dorien lusthof

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipiscing elit justo pharetra, purus facilisi pellentesque aliquet. Cursus netus felis orci eget quisque massa venenatis feugiat turpis, suspendisse semper ad proin nullam potenti iaculis montes, ultricies augue nulla ante nostra nisl mollis arcu. Habitant turpis dictumst litora penatibus gravida, cursus ligula convallis ornare, posuere tincidunt erat vivamus.

Sapien justo odio quisque massa velit tempus habitasse facilisis augue eget in, sollicitudin vulputate sociis erat donec feugiat ac neque dis. Dignissim varius auctor ante litora est urna nascetur tellus ac, blandit netus velit mattis vehicula mollis duis integer, nisl non lacinia dapibus lectus convallis metus condimentum. Interdum hac dictumst netus penatibus sociis nunc duis natoque maecenas, quisque curabitur nascetur id per a porta consequat porttitor, donec fames bibendum ultrices ligula tristique platea lectus.

Agenda Dorien in Marokko