AGENDA 2022 - 2023

13-19 september 2022 - VOL

2-8 oktober 2022

9-14 oktober 2022 - VOL

9-13 november 2022 - VOL

16-21 november 2022

ARTISTIQUE

2 - 8 OKTOBER 2022

MET: TINY STORIES

SCHILDERREIS

We verkennen de omgeving en de prachtige natuur en nemen natuurlijk onze schilderspullen mee voor onderweg zodat we alle bijzondere prikkelingen van dit avontuur kunnen vastleggen. We mogen dit leren van Tiny want zijn doet dit ongeveer al haar hele leven. 

CULINAIR

9 - 14 OKTOBER 2022

MET: MICHELLE

WIJN- en SPIJSREIS

Een schitterende en overheerlijke wijn en spijs reis in Marrakech en langs de kust van de Atlantische oceaan. Marokko, het land waar je je kunt verwonderen als een kind. Zoveel tegenstellingen en schoonheid. Het is er magisch. Een ‘wijn & spijs’ reis naar een land waar je niet verwacht dat men daar wijnen produceert.

YOGA & CULTUUR

16 - 21 november 2022

MET: MYRNA

YOGA & CULTUURREIS

Yoga op verschillende magische plekken. Caroline weet de bijzondere plekjes in de stad goed te vinden en deelt ze zo graag. Myrna zorgt voor het Yin-Yang effect in deze indrukwekkende stad.

INTERIEUR

MET: ENSUUS

9 - 14 NOVEMBER 2022

INTERIEUR - INSPIRATIEREIS

Staat Marokko ook al lang op je verlanglijstje of hou je net zo veel van interieur als wij? Heb je zin om je te verwonderen en helemaal geïnspireerd te raken. Niet alleen op gebied van interieur want we zijn vooral heel actief. Onze aandacht gaat deze dagen wel uit naar interieur, de artisans en de bijzondere stijlen die te vinden zijn in de vele riads in de oude medina. We gaan achter de deuren kijken. Je komt op plekjes die je niet kon bedenken dat ze er zijn.

Een luxe reis waarin je totaal ontzorgd wordt in combinatie met het echte, pure Marokko. Genieten vanaf de eerste minuut.

GEEF JEzelf zo'n mooie ervaring

GEEF JEzelf zo'n mooie ervaring

OVER DE REISLEIDERS:
CAROLIEN EN JALIL LATEN JOU VERWONDEREN!

Caroline en Jalid kennen de mooiste en bijzonderste plekjes, zij kennen de mensen en nemen je mee naar het echte Marokka. Hierdoor loop je niet meer rond als toerist, maar duik je echt het wereldje in. Een dag fietsen, wat echt heel bijzonder is. Lekker eten bij La Familia, de beroemde taartjes van Le Jardin…., zij laten jou verwonderen!