AGENDA 2023 - 2024

27 februari - 2 maart 2024

15 - 22 april 2024

22 - 30 april 2024

INTERIEUR

27 februari - 2 maart 2024

MET: ENSUUS

Interieur inspiratiereis

Staat Marokko ook al lang op je verlanglijstje of hou je net zo veel van interieur als wij? Heb je zin om je te verwonderen en helemaal geïnspireerd te raken. Niet alleen op gebied van interieur want we zijn vooral heel actief. Onze aandacht gaat deze dagen wel uit naar interieur, de artisans en de bijzondere stijlen die te vinden zijn in de vele riads in de oude medina. We gaan achter de deuren kijken. Je komt op plekjes die je niet kon bedenken dat ze er zijn.

Een luxe reis waarin je totaal ontzorgd wordt in combinatie met het echte, pure Marokko. Genieten vanaf de eerste minuut.

CULTURAL CONNECTION

WITH: MAUREEN

APRIL 15 - 22, 2024

Culture & Creative travel trip to explore the magical sides of Marrakech and Berber village

Caroline and Maureen both share a love for the endless creativity and unique way of living, that you will see in Marrakech. Everything is still made by hand here, which has created a community of artisans and makers and friendly locals.
We both love to Connect and Create – whether it’s creating connections between people or creating experiences – it’s been the ‘Why ‘behind both our brands.
That is why we will take you to the best places in the souk and share with you the local specialities.

The magic will be brought by professional guide and tour leader Jalil. Without him we would not be able to create such a wonderful trip!

This trip will all be in English.

ARTISTIQUE

MET: TINY STORIES

22 - 30 APRIL 2024

MAGISCHE Schilderreis naar de Sahara met Tiny Stories

Deze bijzondere reis wordt begeleid door Caroline en Tiny. Tiny en Caroline delen hun liefde voor Marokko. Zij komen er samen en los van elkaar heel graag.

Wij houden beide van op avontuur gaan en ons te laten verwonderen. We genieten van de kleuren en geuren. Van de hoeveelheid mooie dingen die onze ogen de hele dag zien. Tiny kan nog weer anders naar dingen kijken en dat is zo inspirerend.

We houden van de lieve mensen en ondanks dat wij beide geen groepsmensen zijn vinden we dit zo fijn om te doen met elkaar. We hebben gemerkt dat we zo veel mensen blij kunnen maken. En daar worden wij dan weer zo blij van.

INTERIEUR- EN INSPIRATIEREIS

MET: ENSUUS

14 - 19 mei 2024

Interieur- en inspiratiereis naar Marrakech en Essaouira aan zee! met Ensuus

De afgelopen tijd hebben wij meerdere bijzonder geslaagde interieur reizen georganiseerd in Marrakech waar we vele mooie en creatieve vrouwen hebben verrast met al het moois wat de stad te bieden heeft. Dit keer hebben we weer een heel mooi programma samengesteld als opvolger van onze voorgaande reizen óf gewoon als begin voor iedereen die van interieur en fijne inspiratie houdt. Het is ook zeker niet nodig om werkzaam te zijn in de interieurbranche, het kan ook gewoon je eigen interesse hebben. We zullen fijne plekken bezoeken op gebied van interieur of inrichting. Zelfs de plekken die wij uitkiezen voor het eten zullen je inspireren. Dit is onze criteria. Net als sophisticated luxe….Alles wat we doen is verfijnd en smaakvol. Plekjes die je zelf niet snel zal vinden in deze andere wereld. De verborgen pareltjes achter kleine deuren. . . .

SAHARA PALMTOUR

MET: CARO & JALIL

2 - 9 JUNI 2024

Van Riad dar Palm tot aan de palmen oase in de Sahara

Toen ik samen met Jalil reizen aan het ontwerpen was in Marrakech zei hij tegen mij:
“Caro, Marokko is groter dan alleen Marrakech hoor”. Ik raak nooit uitgekeken in Marrakech maar er werd iets in mij getriggerd om toch op onderzoek te gaan buiten Marrakech.
Hier heb ik nooit spijt van gekregen. Marokko is gewoon zo’n groot land en er zijn eindeloze mogelijkheden. Ik zal hierdoor altijd tegen mensen zeggen: begin eerst eens lekker met de stad. En kom dan nog eens terug voor al het andere mooie.

ARTISTIQUE

MET: TINY STORIES

30 SEPTEMBER - 6 OKTOBER 2024

Schilderreis naar MARRAKECH met Tiny Stories

Dit wordt een hele bijzondere reis waar we ons gaan verwonderen en plezier gaan maken. Genieten van de eenvoud en de puurheid op plekken waar je als toerist nooit zou kunnen komen. Naast eenvoud genieten we ook van de luxe die Marokko te bieden heeft. Een spannende mix die onze creativiteit gaat stimuleren.

We krijgen de kans op bij families te verblijven die hier wonen. We hebben onze eigen plek met keuken en badkamer. Een klein tikkeltje primitief maar samen met je slaapzak kun je dit avontuur aan! Tiny en ik delen de liefde voor plekken zoals dit omdat je dit alleen niet zo snel zult doen. . . . .

GEEF JEzelf zo'n mooie ervaring

GEEF JEzelf zo'n mooie ervaring

OVER DE REISLEIDERS:
CAROLIEN EN JALIL LATEN JOU VERWONDEREN!

Caroline en Jalid kennen de mooiste en bijzonderste plekjes, zij kennen de mensen en nemen je mee naar het echte Marokka. Hierdoor loop je niet meer rond als toerist, maar duik je echt het wereldje in. Een dag fietsen, wat echt heel bijzonder is. Lekker eten bij La Familia, de beroemde taartjes van Le Jardin…., zij laten jou verwonderen!