Caroline en Jalid kennen de mooiste en bijzonderste plekjes, zij kennen de mensen en nemen je mee naar het echte Marokka. Hierdoor loop je niet meer rond als toerist, maar duik je echt het wereldje in. Een dag fietsen, wat echt heel bijzonder is. Lekker eten bij La Familia, de beroemde taartjes van Le Jardin…., zij laten jou verwonderen!

Caroline & Jalil
laten jou verwonderen

OVER CAROLINE EN HAAR MISSIE

Al ruim twee jaar lang neem ik mensen mee op reis naar Marokko. Ik heb heel veel liefde voor dit land en de bevolking. Je kunt je er als een kind verwonderen. Al meerdere groepen heb ik kunnen verrassen door mijn kennis te delen. Je kunt ergens geweest zijn maar het niet ge- voeld of goed beleefd hebben. Een gave die ik heb en graag deel.

Alles wat mij drijft als mens komt hier samen!
Het maakt mij extreem gelukkig om deze stap te kunnen zetten!

JALIL - DE VERWONDERAAR

Jalil is een officiele reisgids en woont in Marokko. Zijn roots liggen in een Berber dorp en begeleidt al jarenlang toeristen op hun reis naar Marokko. Met trots laat hij alle kanten van dit mooie land zien. Hij geniet van de interactie met

Jalil is een officiele reisgids en woont in Marokko. Zijn roots liggen in een Berber dorp en bege- leidt al jarenlang toeristen op hun reis naar Marokko. Met trots laat hij alle kanten van dit mooie land zien. Hij geniet van de interactie met

ONZE EXPERTS & GAST REISLEIDERS

Onze mooie reizen maken we samen met hele fijne experts, die ieder een eigen thema aan de reis meegeven. Zo onstaat er de perfecte retreat van ver- dieping over een prachtig thema en zorgen wij voor de verwondering van Marokko. Juist deze combinatie maakt de reis uniek en waardevol.