Welkom in Riad Dar Palm

- stijlvol vakantiehuis in de medina van Marrakech -

De prachtige gerenoveerde Riad van Caroline is ook te huur voor jouw vakantie. Een heel huis, midden in de medina. Voor 2-9 personen. Ideaal om zo zelf het magische Marrakech te ontdekken!

RIAD DAR PALM - ook te huur

Caroline heeft een eigen Riad in de medina (oude stad) van Marrakech, een origineel type huis voor de oude stad van Marrakesh. In negen maanden tijd heeft ze deze Riad verbouwd, tijdens de Corona tijd. Samen met de lokale bevolking en onder begeleiding van Jalil, waarmee ze een nauwe samenwerking heeft als tourmanager in Marrakech.

De sfeervolle Riad wordt gebruikt voor de retreats die Caroline in Marrakech en Marokko geeft en is daarnaast ook te boeken als vakantiehuis voor 2-9 personen via Airbnb. Ook is de Riad te reserveren als shootlocatie. Ontbijt is altijd inbegrepen. Je kan op verzoek ook lunch en/of diner laten verzorgen. Zelfs het boeken van een kookworkshop (Tajin maken) in de Riad is mogelijk (minimaal 4 personen).

De Riad is stijlvol ingericht. Een mix van Caro, Scandinavie en Marrakech. Aan de inrichting kan je zien dat Caro een echte schatzoeker is. De Riad heeft 4 slaapkamers, 9 bedden, een dakterras, grote keuken, living en een typische binnenplaats met zwembadje (ideaal voor de hete dagen). De Riad is dan ook heel geschikt voor retreats, vriendinnen of familie trip!

ONTDEK ZELF MARRAKECH

De Riad boek je altijd in zijn geheel, zodat je echt een home away from home hebt! Deze mooie plek ligt perfect in de Medina om zelf Marrakech te ontdekken. In de Riad vind je fijne tips en een plattegrond van Marrakech, speciaal voor jou geselecteerd door Caro. Het is een fijne creatieve stad en de bevolking is enorm vriendelijk en behulpzaam. Caro geeft je tips hoe je optimaal kan genieten van de Marokkaanse gewoontes. Met deze prachtige tips, dwaal je zoveel fijner door de stad.

OF KIES VOOR COMFORT TRAVELLING

Ook is het mogelijk om helemaal meegenomen te worden naar de mooiste plekjes in Marrakech. Jalil regelt als tourmanager dan alle transfers en trips voor je. Je kan één of meerdere dagen laten invullen. Er is namelijk zoveel te doen en te zien, dat meerdere dagen geen overbodige luxe is! Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

TAILOR MADE

Ben je een groep collega’s, vriendinnen, familie dan kan Caro een plan op maat maken voor jullie. Perfect voor een zakelijke inspiratiereis, een fotoshoot, inkoop reis of een speciaal event. We hebben alle know how in ons mooie team.

ERVARINGEN

Tips te doen in marrakech

STRUINEN DOOR DE SOUK!

Met stip op 1. De Souk is een markt vol prachtige Marrokaanse items zoals tapijten, hammamdoeken, keramiek, rieten tassen, woonaccessoires. leer en bras. Alles écht met de hand gemaakt. Verwacht daarom niet de bodemprijzen maar unieke items en toch nog altijd voordeliger dan Nederland. Vol schatten, als je weet waar je naar op zoek bent. De Souk kan overweldigend zijn maar met de tips van Caro ga je heerlijk genieten en kom je vol indrukken (en schatten) thuis.

LUNCHEN EN DINEREN OP UNIEKE PLEKJES
Marrakech heeft de leukste hipste eettentjes. Reserveren is wel aan te bevelen, vooral in het hoogseizoen. Denk aan Nomad, Le Jardin of La Famille. Maar ook leuke adresjes in de nieuwe stad zijn aan te bevelen. Allemaal sfeervol ingericht en meer dan heerlijk eten.

DE TUINEN VAN MAJORELLE
De tuinen van Majorelle liggen in de nieuwe stad en zijn ontworpen door Yves Saint Laurent. Prachtig om deze te zien.

RELAXEN BUITEN MARRAKECH
Buiten de stad zijn er ook prachtige plekjes waar je kan relaxen bij het zwembad en genieten van een lunch en/of een massage. Zoals bij Beldi Country Club, tentenkampen in de Agafay woestijn of de Berberlodge.. 

Ideale uitstapjes buiten de stad

Samen met Jalil, de tourmanager, kan je je trip nog onvergetelijker maken door diverse dagtrips samen te stellen. Hij heeft de mooiste adressen en plekken waar je zelf niet zou komen! 

Dagvoorbeeld 1
Dag naar zee Essaouira
De oude vissershaven waar je heerlijk vers gevangen vis kunt eten, kunt ronddwalen in de oude straatjes en naar het strand en de zee kan gaan. De stad is wit en blauw, een totaal andere beleving

Dag voorbeeld 2:
Hiken in het atlasgebergte met gids.
En lunch op een bijzondere plek. Helemaal ontzorgt, opgehaald worden bij de Riad en weer thuisgebracht

Dag voorbeeld 3:
Relaxdag in de Agavay woestijn
Met zwembad en diner. 
Eventueel quat of kamelenrit mogelijk!

Boeken van het huis kan via Airbnb. Wil je deze extra’sb bijboeken? Neem dan contact op met Caro via info@liefdevoormarokko.nl of stuur Caro een DM via Instagram: @riaddarpalm of @liefdevoormarokko