Schilderreis naar de kust met Tiny Stories

5 - 11 juni 2023 - 9 tot 13 personen
voyage artistique die je doet verwonderen

Je laten inspireren door de schoonheid om je heen!

Deze mooie reis is tot stand gekomen omdat onze groep waarmee naar het bergdorp zijn geweest vorig jaar weer met ons op avontuur wilde in Marokko. Maakte niet uit waarheen als het maar weer net zo bijzonder zou worden…. no pressure….

Tiny en ik houden beiden heel erg van de zee dus ons plan kreeg al snel vorm. Beiden al eens de kust van Marokko ontdekt. Dit willen we delen.

Maar het moest ook weer net zo bijzonder worden als onze vorige keer… We zijn op zoek gegaan naar extra magische plekjes langs de kust van Marokko. En we hebben een magische reis samengesteld voor jullie. We bezoeken de mooiste plekjes, slapen er of gaan er eten. We reizen vanaf Marrakech naar Essaouira, Sidi Kaouki en Taghazout. We stoppen onderweg op de leukste plekjes en gaan in deze 3 bestemmingen maximaal genieten en inspiratie op doen. We houden ervan om het echte Marokko te combineren met een shophisticated luxe.

We zijn heel gelukkig met onze gids Jalil want die kent ons zo langzamerhand wel een beetje en brengt ons naar de meest naar unieke spots. Goed verscholen in Marokko maar juist dit maakt het voor ons extra leuk deze pareltjes met jullie te delen. We hebben tijd om ons te verwonderen en dit om te zetten in creativiteit. We reizen lekker in juni. Een fijne tijd voor langs de kust.

Omdat de reis niet gevuld is met onze reisgenoten van vorig jaar is er plek voor nieuwe creatievelingen die mee op avontuur willen. 7 dagen zon, zee, verse vis op de BBQ en magische plekjes. Ga je mee?

7 dagen zonsondergangen, avontuur en schilderen

Dag 1 We komen in de avond aan in Marrakech en rijden per privé bus naar onze riad in hartje centrum Essaouira.
Dag 2 Het schilderachtige Essaouira ontdekken. Verse vis eten in de haven en diner op fancy plek.
Dag 3 Na een relaxte ochtend verhuizen we naar Sidi Kaouki een half uur rijden vanaf Essaouira lunchen doen we op een magische plek in een stukje ongerepte natuur
Dag 4 We verblijven op het mooiste plekje in Sidi Kaouki. We genieten van het magische uitzicht en schilderen in de ochtend.poolday in de middag.
Dag 5 We rijden door naar Taghazout een bekende surfspot. We gaan er genieten van die heerlijke sfeer.
Dag 6 We genieten in de ochtend van Taghazout om in de middag weer terug te rijden naar Marrakech.
Dag 7 Vrij te besteden in Marrakech voordat we in de avond terug vliegen naar Amsterdam

Schilderreis Marokko

De perfecte combinatie

Deze bijzondere reis wordt begeleid door Caroline en Tiny. Tiny en Caroline delen hun liefde voor Marokko. Zij komen er samen en los van elkaar heel graag.

Wij houden beide van op avontuur gaan en ons te laten verwonderen. We genieten van de kleuren en geuren. Van de hoeveelheid mooie dingen die onze ogen de hele dag zien. Tiny kan nog weer anders naar dingen kijken en dat is zo inspirerend.

We houden van de lieve mensen en ondanks dat wij beide geen groepsmensen zijn vinden we dit zo fijn om te doen met elkaar. We hebben gemerkt dat we zo veel mensen blij kunnen maken. En daar worden wij dan weer zo blij van.

OVER DE REISLEIDERS: ECHT EN PUUR MAROKKO

Naast Tiny die voor de creatieve begeleiding zorgt, staan Caroline en Jalil om je de verwonderingen van Marokko te laten zien. Caroline heeft Liefde voor Marokko gestart om de schoonheid en liefde van het land over te dragen. Haar enthousiasme over dit bijzondere land is zo inspirerend!

Jalil woont en leeft in Marokko en is professionele reisleider. Hij komt zelf uit het Atlas gebergte en woont nu in Marrakech. 

Ga je mee?

Dit gaat een mooi avontuur worden met verborgen plekjes langs de ongerepte kust. Er is ruimte voor 9-13 personen.

€ 1.695,- pp 

Inbegrepen:

 • Alle overnachtingen op sophisticated luxe plekken
 • Alle maaltijden behalve de lunch en diner op dag van vertrek
 • Alle vervoer van en naar luchthaven en tijdens onze reis met onze minibus met privé chauffeur met airconditiong
 • Engels sprekende Marokkaanse gids en reisleider
 • Thee en water
 • Fooien
 • Garantiefonds

Niet inbegrepen:

 • Vlucht
 • Reis en annuleringsverzekering (verplicht)
 • (Alcoholische) drankjes
 • Schilder spullen; Tiny zal een lijstje maken
 

ONZE RETREATS EN CORONA: VEILIG REIZEN

We kunnen ons voorstellen dat de recente ontwikkelingen rondom Corona je doen twijfelen aan het boeken van deze reis. We zijn aangesloten bij een garantiefonds, zodat reizigers beschermd zijn voor faillissement. Informeer zelf bij je annulerings- en reisverzekering naar de regels omtrent annuleren van je reis. Bij Transavia kun je kiezen voor een ticket die verzetbaar is. (tegen een kleine meerprijs) 
Met deze maatregelen en flexibiliteit kunnen we in het ergste geval onze trip verzetten naar een later moment.

testimonials

over Tiny

Tiny’s roots hebben haar gemaakt tot wat ze nu is. Ze vindt inspiratie in de natuur, reizen, het ervaren van verschillende culturen, haar liefde voor handwerk, boeken en kunst. Haar werk is intuïtief, positief, poëtisch, bohemien en vrouwelijk.
Ze houdt van haar werk, de vrijheid die het met zich meebrengt en de eindeloze stroom van creatieve en positieve energie.
Ze studeerde af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Utrecht. Ze richtte de studio Tinystories op en werkt in haar poëtische en met licht gevulde atelier voor internationale klanten aan schilderijen, illustraties en collagekunst. Als je het kunstwerk van kunstenaar Tiny ervaart, is het alsof je een droomwereld binnenstapt.

Het reisschema: ontspan en geniet

Voyage Artistique – zondag 5 juni – zaterdag 11 juni 2023 | maximaal 9 – 13 personen

Dag 1
We arriveren in de avond op de luchthaven van Marrakech waar een luxe privé bus met chauffeur voor ons klaar staat. We vervolgen onze weg direct naar de kust. Naar Essaouira. Onderweg zullen we stoppen om lokaal te eten. We komen laat in de avond aan in onze riad midden in de oude medina van Essaouira.

Dag 2
Na ons ontbijt trekken we erop uit. Alles wat in Marrakech roze is is hier wit. We nemen de tijd om het stadje te verkennen. Alles is veel overzichtelijker dan Marrakech. Er zijn fijne winkeltjes en de sfeer is heel relaxed. Het windje van zee maakt het altijd zo lekker hier. We lopen tegen lunchtijd naar de haven. Onze schilderspullen mee want dit is een mooi plekje om vast te leggen. We eten vers gevangen vis op deze plek. Het is een beleving. Er is nog tijd om te zien waar we nog even willen zijn. In de avond eten we op een verscholen stylische plek met heerlijk eten in de medina niet ver van huis

Dag 3

We ontbijten rustig en er is tijd om nog even het dagelijkse leven in Essaouira op te snuiven. We zorgen wel dat de bagage al weer klaar staat. Voor de lunch vertrekken we naar een plek die we zonder Jalil nooit gevonden hadden. Dicht bij de zee gaan we genieten van de lunch. Een magisch plekje.
We vervolgen onze weg naar Sidi Kouki waar ons verblijf op de berg ligt. Overal langs de kust heerst zo’n relaxed surf sfeertje en dat is hier ook zo. Een mooie tuin met uitzicht over de oceaan in de verte. Veel fijne plekjes om met elkaar te zijn.
Voor het eten stappen we nog even in de bus om naar het magische plekje aan zee te rijden voor ons diner en de zonsondergang.

Dag 4
Na ons ontbijt blijven we nog even thuis om wat te schilderen. Citroenbomen, oceaan in de verte, leuke inrichting. We kunnen er even lekker ‘zijn’ Voor de lunch gaan we op pad. Onze bikini kan ook mee. Eten doen we lekker thuis deze avond.

Dag 5
Na het ontbijt vertrekken we op tijd op weg naar Taghazout. Echt een surf hotspot maar toch nog zoveel meer. Vissersbootjes op het strand en heerlijke plekjes aan de zee. Maar voordat we hier zijn hebben we gestopt onderweg op mooie authentieke beetje afgelegen plekjes. We hebben onze eigen chauffeur dus er is vrijheid voor onze groep. We lunchen onderweg in de port van Imsouane. De kustlijn is nog zo ongerept en niet bebouwd hierdoor is de route die we rijden ook al een feestje. Ons hotel in Taghazout is een hele fijne! Ontzettend inspirerend en sophisticated luxe. We kunnen de avond lekker doorbrengen hier.

Dag 6
Ontbijten doen we op het dakterras met een geweldig uitzicht over de baai van Taghazout. Je zou hier wel een week willen blijven maar we willen ook nog een nachtje doorbrengen in Marrakech. Dus na de lunch gaan we direct door naar Marrakech. In de avond komen we thuis en trekken alleen nog even een jurk uit de koffer voor de laatste dag in Marrakech.

Dag 7
Na het ontbijt is ieder vrij om lekker te doen waar je zin in hebt. De koffers zetten we vast klaar en er is alle tijd om nog even een rondje in de souk te doen. Die blijft ons toch altijd roepen. Maar misschien heb je toch meer zin in een hamam. Alles kan. De lunch mag je zelf regelen deze dag. Zo heb je echt alle tijd zelf te besteden.

Aan het einde van de middag staat de bus weer klaar om ons naar de luchthaven te brengen.

belangrijke informatie

We delen de kamers.
Liefde voor Marokko is een officiële reisorganisatie die is aangesloten bij een garantiefonds.

Vluchtgegevens
Heen: Maandag 5 juni 2023
15:15 uur vertrek Amsterdam – 18:05 aankomst Marrakech
Terug:  Zondag 11 juni 2023
20:30 uur vertrek Marrakech – 01:15 uur aankomst Amsterdam

Let op:
• Om naar Marokko te reizen heb je een paspoort nodig! Je Paspoort moet nog een half jaar geldig zijn bij vertrek! Boek zelf je vlucht bij Transavia (na groen licht van Caroline)
• Boek zelf je vlucht bij TransaviaHoe eerder je boekt, hoe goedkoper het ticket.
• Boek je vlucht vanuit Amsterdam. Zo hebben we allemaal dezelfde vlucht en tijden, wat heel handig is voor ons mooie programma.
• Kruis aan dat je je ticket wilt kunnen verzetten! Dit kost €18,00 extra maar dan kan de reis nog verzet worden mocht dit nodig zijn.

We maken ruim van tevoren een groepsapp aan met alle deelnemers. Hierin deel ik belangrijke informatie voor iedereen en kunnen jullie ook vragen stellen.

Heb je eerder al vragen bel, app of mail dan gerust info@liefdevoormarokko.nl | 06-39593119