Sharing is caring: De reizen van Jalil

Voor het organiseren van onze yogatrip naar de Sahara heb ik Jalil van Morocco wanderlust leren kennen. Samen hebben we gepuzzeld om een mooie journey samen te stellen voor onze Yoga retreat. Ik kan zeggen dat ik achteraf dankbaar en trots ben over het proces

achter deze samenwerking.
Het was voor mij een mooie uitdaging om Jalil zijn kennis en know how af te stemmen op onze wensen. Het was zo mooi te merken dat Jalil zich zo goed kan verplaatsen in mensen en aanvoelt wat je wensen zijn. Jalil werkt samen met een groep hele gedreven mensen. Zij hebben zo veel kennis en delen dit zo graag met mensen zoals jij!

Om het cirkeltje rond te krijgen deel ik graag de reizen die hij kan organiseren. Je kunt dit zelf met hem kortsluiten. En natuurlijk help ik graag als er een bruggetje nodig is. Het is bespreekbaar als je iets veranderd zou willen hebben aan de journey zoals hij die beschreven heeft.
Laat het mij weten! Ik help graag!