Yoga en cultuur reis in Marrakech
met Myrna van Kemenade

22 - 27 februari 2023 - 9 personen
Yoga op verschillende magische plekken

Ontdek Yin en Yang op werkelijk fantastische plekken

Yoga op verschillende magische plekken. Caroline weet de bijzondere plekjes in de stad goed te vinden en deelt ze zo graag. Myrna zorgt voor het Yin-Yang effect in deze indrukwekkende stad. Zij gaat ervoor zorgen dat we ontspannen de stad kunnen gaan verkennen. Aan het einde van iedere dag brengt ze ons tot rust. Zo genieten we optimaal van alles wat we mee gaan maken. We combineren Yoga met gezond en lekker eten, siteseeing Marrakech op de fiets en lopend.

6 DAGEN vol met yoga en magisch avontuur

Dag 1 Aankomst, kennismaking en wandeling door de Souk
Dag 2 Fietstocht door de oude en nieuwe stad Marrakech
Dag 3 Creatieve workshop en bezoek yogaschool
Dag 4 Dag stone dessert
Dag 5 Een luxe dag met bezoek aan de hamam
Dag 6 Bezoek yogaschool en vrij te besteden middag

Verblijf in de oude Medina

Onze prachtige riad (hotel) ligt in de oude Medina die op de Unesco lijst staat. We hebben de hele riad voor onszelf. En het bijzondere is dat wij ons gewoon tussen de bewoners begeven, zo krijgen we het dagelijks leven zo mooi mee.
De kamers delen we met elkaar (aparte bedden). De riad zal onze veilige thuishaven zijn voor deze dagen.

OVER DE REISLEIDERS: ECHT EN PUUR MAROKKO

Naast Myrna staan Caroline en Jalil om je de verwonderingen van Marokko te laten zien. Caroline heeft Liefde voor Marokko gestart om de schoonheid en liefde van het land over te dragen. Haar enthousiasme over dit bijzondere land is zo inspirerend!

Jalil woont en leeft in Marokko en is professionele reisleider. Hij komt zelf uit het Atlas gebergte en woont nu in Marrakech. 

Wat biedt deze reis jou?

Met de retreat wordt alles tot in de detail voor je verzorgd. Boek enkel een vlucht* voor jezelf, houd wat opzij voor een fooitje en geniet voor €1597,- p.p. van:

Inbegrepen:

 • 5 nachten 6 volledige dagen in een luxe riad. Kamers met eigen badkamer, zwembadje in de courtyard, buitendouche, dakterras, luxe keuken, salon en haardkamer op het dakterras. Een fijne plek om te zijn!
 • Dagelijks yoga
 • Transfers
 • Uitgebreid ontbijtbuffet, gezonde lunches en diners (behalve op de vrije dag)
 • Water op de kamer
 • Koffie en thee in de riad
 • Yoga attributen (mat, blokken en bolster)
 • Excursies
 • Workshop
 • Belasting, garantiefonds en fooien
 

Niet inbegrepen:

 • De vlucht (hoe eerder geboekt hoe voordeliger)
 • Andere drankjes dan water, koffie en thee
 • Reis- Annuleringsverzekering (verplicht)
 • Invulling vrije dag
 • PCR test indien je niet volledig gevaccineerd bent of als de regels mochten wijzigen.
 
 

ONZE RETREATS EN CORONA: VEILIG REIZEN

We kunnen ons voorstellen dat de recente ontwikkelingen rondom Corona je doen twijfelen aan het boeken van deze reis. We zijn aangesloten bij een garantiefonds, zodat reizigers beschermd zijn voor faillissement. Informeer zelf bij je annulerings- en reisverzekering naar de regels omtrent annuleren van je reis. Bij Transavia kun je kiezen voor een ticket die verzetbaar is. (tegen een kleine meerprijs) 
Met deze maatregelen en flexibiliteit kunnen we in het ergste geval onze trip verzetten naar een later moment.

testimonials

over MYRNA

Ik geef nu ruim 20 jaar met passie les in Healingyoga, Mindfulyoga, meditatie en Vinyasa. Daarbij ben ik Her-inner Mentor voor missie gedreven ondernemers die willen kiezen zonder te verliezen. Ik blijf me met liefde ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Tijdens mijn danscarrière kwam ik in Thailand in aanraking met Yoga. Wat dit met mij en mijn lichaam deed wilde ik delen met zoveel mogelijk mensen, ik heb de opleiding tot yogadocent gevolgd en ben in 2007 begonnen met mijn eigen yogaschool in Zaandam, Yogadreams.

Het reisschema: ontspan en geniet

Yoga en cultuur reis in Marrakech met Myrna van Kemenade
Woensdag 22 februari – maandag 27 februari 2023 | maximaal 9 personen

Dag 1
We arriveren vroeg op de luchthaven van Marrakech. De bus wacht ons op om ons naar de oude Medina (we slapen in een Riad) te brengen.
Hier wacht ons thee en wat lekkers na een lange reis. We delen de kamers in en brengen onze koffers daarheen. Er is even tijd om je om te kleden voordat we beginnen met een wandeling door de souk. Met tussendoor een heerlijke lunch in de oude stad. Het bijzondere aan de medina is dat er nog veel authentieke bewoners wonen waardoor je het dagelijkse leven zo mooi meekrijgt van de bevolking.
Aan het einde van de middag kleden we ons thuis om voor een fijne Yoga les dicht bij huis. We hebben er al een hele lange dag opzitten dus we eten lekker thuis in de Riad.

Dag 2
9.00 uur uitgebreid ontbijtbuffet.
Hierna stappen we met elkaar op de fiets. We stappen af om de artisans te bezoeken. Zij maken alles nog met de hand. We krijgen een mooi beeld van de binnenstad en de nieuwe stad op de fiets.
We rijden op de fiets naar de tuinen van Yves Saint Laurent en bezoeken deze samen met het Berber museum.
We lunchen op een fijne plek in de nieuwe stad.
Aan het einde van de dag doen we yoga op een mooie bijzondere plek.
Na deze volle drukke dag eten we lekker thuis… zo kan iedereen lekker de avond zelf invullen.

Dag 3
9.00 uur ontbijt
Hierna vertrekken we buiten de medina voor een bijzondere creatieve workshop op een fijne plek.
De lunch hebben we in de medina.
We lopen nog een klein rondje met elkaar voordat we ons thuis omkleden om naar de yogaschool te gaan.
We maken deze avond een wandeling naar de kasbah waar we avond eten. Het is leuk om de stad ook mee te krijgen in de avond.

Dag 4
9.00 ontbijtbuffet
We pakken alles wat nodig is om een dagje in de stone dessert door te brengen. Hier gaan we even helemaal tot rust komen van alle indrukken uit de stad. De luxe simpelheid is hier zo magisch! Als het weer het toelaat kunnen we er zwemmen. Lekker een boek lezen of gewoon voor je uit staren. We lunchen en dineren hier ook.
Myrna zal hier ook yoga geven en een mooie lecture…… Een magische dag…..
Sterren en kampvuurtjes

Dag 5
Gaat een bijzondere dag zijn. We combineren hier fijne luxe op zondag met een heerlijke lunch op een fancy plek. Vervolgens gaan we into het echte Marokko door een bezoek te brengen aan de plaatselijke Hamam. We worden hier helemaal begeleid en krijgen zo alle uitleg. Het is iets heel bijzonders om mee te kunnen maken. Een prachtige wekelijkse traditie in deze cultuur. Iets om best een beetje jaloers op te zijn.
Na het ontbijt gaan we dit keer eerst yoga doen.
Daarna kleden wij ons om in onze mooiste jurk om gezond te lunchen in El Fenn. We nemen onze Hammam spullen vast mee…
Met de bus vertrekken we naar een authentieke buurt in Marrakech waar we kennis maken met de plaatselijke hamam. Hierna wacht ons een heerlijke high tea in het familiehuis van Jalil.
Thuis kleden we ons nog een keer gezellig aan om in een fijn restaurant te eten met elkaar.

Dag 6
Onze dag van vertrek
9.00 uur ontbijt buffet
We vertrekken voor onze laatste yoga les naar onze fijne yoga school
Na thuiskomst pakken we onze koffers weer in en mogen we deze middag vrij besteden totdat we naar de airport gaan om 16.30 u

belangrijke informatie

We delen de kamers.
Liefde voor Marokko is een officiële reisorganisatie die is aangesloten bij een garantiefonds.

Vluchtgegevens
Heen: Woensdag 22 februari 2023
07:10 uur vertrek Amsterdam – 10:55 aankomst Marrakech
Terug:  Maandag 27 februari 2023
20:20 uur vertrek Marrakech – 00:15 uur aankomst Amsterdam

Let op:
• Om naar Marokko te reizen heb je een paspoort nodig! Je Paspoort moet nog een half jaar geldig zijn bij vertrek! Boek zelf je vlucht bij Transavia (na groen licht van Caroline)
• Boek zelf je vlucht bij TransaviaHoe eerder je boekt, hoe goedkoper het ticket.
• Boek je vlucht vanuit Amsterdam. Zo hebben we allemaal dezelfde vlucht en tijden, wat heel handig is voor ons mooie programma.
• Kruis aan dat je je ticket wilt kunnen verzetten! Dit kost €18,00 extra maar dan kan de reis nog verzet worden mocht dit nodig zijn.

We maken ruim van tevoren een groepsapp aan met alle deelnemers. Hierin deel ik belangrijke informatie voor iedereen en kunnen jullie ook vragen stellen.

Heb je eerder al vragen bel, app of mail dan gerust info@liefdevoormarokko.nl | 06-39593119